Amazon quiz contest May 6

LG W30 Pro Amazon quiz
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Amazon quiz – This Amazon Daily Quiz Time Contest Is App Only & Amazon Quiz Question & Answer Start At 8 AM & Close At 12 PM. Participate daily in Quiz and win exciting prices absolutely free.

Today Amazon Quiz Details

Amazon quiz today prizeLG W3 pro smartphone
Amazon quiz Time8 AM to 12 PM
Amazon quiz Date06-05-2020
Winners List Will Declare On31-05-2020

LG W3 Pro Amazon Quiz Answers

Question 1. In BR Chopra’s Mahabharat, which very important character was played by Gufi Paintal?

Answer: shakuni

Question 2. Environment Protection for Improving Animal and Human Health’ was the 2020 theme for which day celebrated on April 28 every year?

Answer: World Veterinary Day

Question 3. Which company is building the Dragon spacecraft for NASA’s first manned US space mission in a decade?

Answer: spacex

Question 4. Which of these songs based on national integration was rehashed for the movie ‘Street Dancer 3D’?

Answer: Mile Sur Mera Tumhara

Question 5. Which company has recently launched the DualSense controller for their gaming console?

Answer: sony

How To Participate In Amazon Quiz

1) Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store. Link: https://amzn.in/32KSoM9

2) Open & Sign In To The Amazon App.

3) Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz ” Banner, Tap On It OR Search “Fun Zone” word in the search bar.

4) Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Details Of The Quiz Contest And How To Enter?

1. This Contest Will Start From 08:00:01 A.M. (IST) To 12:00:00 P.M. (IST) every day.

2. To Be Eligible For The Quiz Contest, During The Contest Period You Just Sign-In To Or Sign-Up From An Account On The Amazon.in Apk.

3. Once You Have Signed-In To The Amazon Apk, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5 (Five) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.

4. Thereafter, If You Answer All The Quiz Questions Correctly(which you can give easily), You Will Be Eligible For A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered All Question Correctly.

5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And A Total Of 1(One) Participant Will Be Selected As Winner By A Random Draw Of Lots.

6. The Declared Winner Will Be Eligible For prize.

Frequently Asked Question About Amazon Quiz

Question 1.

What is amazon quiz?

OR

What is amazon quiz contest?

OR

What is amazon quiz time?

Answer : Amazon Quiz Contest is App Only & Contest Starts At 8 AM & Closes At 12 PM. In this Quiz, you have to give all correct answers of five questions to be eligible for luck draw(But don’t worry all correct answers are provided by us daily, so you just need to participate in the contest). A Luck Draw is performed to select Quiz Winners.

Question 2.

How to play amazon quiz?

Answer : Already Answered Above.

Question 3.

When amazon quiz winner announcement?

Answer : On the last date of each month, amazon quiz contest winners are announced. You can check on the official website for winners list or follow our website we will also post winners list here. If you are a winner you will also be notified through E-mail by amazon.

Question 4.

How amazon quiz winners are selected?

Answer : Amazon quiz winners are selected by Lucky Draw. Lucky Draw is a system in which a random person is selected for the price by the system from the list of eligible participants of the quiz.

Question 5.

How to win amazon quiz contest?

Answer : We will provide correct answers to the quiz contest each day, So after submitting correct answers of the quiz you are eligible for the prize but still, there is no guarantee of your winning because the winner is chosen by Lucky Draw System.

Question 6.

Are amazon quiz real?

OR

Does amazon quiz really work?

Answer : As the name suggests, It is an official quiz contest by Amazon India so don’t worry it’s 100% real and genuine but it is not easy to be a winner of the quiz because daily Lakhs of people participate in the quiz but only one wins hence be patience.

If you have any other Query/Question ask below in the comment i will answer you ASAP.

Conclusion

Amazon Quiz Contest is an official contest by amazon India, so it is 100% real although there is a very low chance of winning because only 1 person wins every day out of Lakhs of participants. I am also participating in this quiz contest for more than 5 months but haven’t won anything yet still I am participating in quiz contest daily.

If you are lucky you can win a Smartphone, amazon pay balance, T.V, DSLR, Laptop and many more amazing things. Therefore I strongly recommend participating in the amazon quiz daily, it only takes 2 Minutes.

You can find correct answers from here daily, also don,t be too serious about this quiz contest if you miss it or I am not able to upload a blog don’t worry participate next day.


Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *